Levertijd en bestellen

Levertijd en bestellen

Klaar om te bestellen? Dit moet je weten

Elke Zellige die je bij Designtegels bestelt wordt met de hand gemaakt. Van vorm, kleur tot de herkenbare afgekappte afwerking. Omdat dit een volledig handmatig proces is kan het zijn dat de kleuren per levering afwijken. 

Als je een bestelling plaatst bij Designtegels wordt deze op aanvraag door onze fabriek in Marokko gemaakt. Wij raden dan ook aan rekening te houden met snijverlies en altijd wat extra te bestellen.

Omdat deze tegels speciaal voor je op maat gemaakt worden vragen wij altijd om een aanbetaling bij de bestelling en is het niet mogelijk de tegels te ruilen na levering.

Zodra wij een bestelling ontvangen en deze akkoord is nemen wij direct contact op met onze fabriek in Marokko. Zij maken de tegels voor je in de vorm en kleur die je hebt uitgekozen en sturen deze via een container over zee naar ons filiaal in Breda. 

Dit proces van productie en vervoeren over zee kost 10-12 weken. 

Twijfel je over een kleur of vorm? In de showrooms van Designtegels vind je voorbeelden van alle vormen die we aanbieden. Via de website is het ook mogelijk samples te bestellen van de kleur.

Let op: Dit is een indicatie van de kleur, vanwege het maatwerk kan de kleur afwijken van de sample die wij op dit moment op voorraad hebben.

Schuiven naar boven